15 jan

Melle: nieuw jaar, nieuw liedje!

Wat kan een jaar toch snel gaan.

Toen mij een tijdje terug werd gevraagd hoe lang ik al lid ben van Lamusa, bleek dit nog maar een jaar te zijn. Maar zo voelde het niet. De verschillende projecten, het diverse repetoire, en de tussentijdse borrels en gezelligheid zorgden voor meer herinneringen dan in één jaar leken te passen.

Die herinneringen worden op veel manieren gedeeld. Dat is de bedoeling, een leuk liedje, een avond, of gewoon een goede grap of een goed gesprek. Het maakt zingen bij Lamusa laagdrempelig: al met het instuderen en repeteren van één nummer maak je genoeg mee om na afloop over te kunnen naborrelen.

Het delen van al deze herinneringen maakt Lamusa zo‘n gezellig koor. Vanaf je eerste repetitie wordt je bij de groep betrokken, en al snel kan je overal over meepraten. Want sommige verhalen herhalen zich. Dan ben jij diegene die je map liet vallen, of iets te vroeg inzette, of de lekkerste zelfgebakken taart had meegenomen (hint!)

Ook al staan we net aan het begin van het jaar 2018, wij zijn alweer halverwege het onze. Sterker nog, 10 maart (Zeist) en 18 maart (Utrecht) geven we ons volgende concert. Kom je ook? Als je tegen die tijd nog niet bij ons zingt, kom je dan in ieder geval kijken? En sluit je daarna aan bij de naborrel, dan kan je alvast in de verhalen delen 🙂