Meezingen

Zangers gezocht!

Ben je op zoek naar een tof koor en schrik je niet van een wel heel gevarieerd repertoire? Dan nodigen we je graag uit om kennis te komen maken. Op dit moment zijn we op zoek naar een bas. Neem even contact op via het contactformulier, dan laten we je alles weten over tijden en locatie.

Voor de andere stemgroepen kun je op de wachtlijst geplaatst worden, je hoort dan van ons als we een vacature hebben.

Wie zijn wij?

Lamusa is een gemengd kamerkoor met ongeveer 24 enthousiaste leden van tussen de 20 en 38 (of die daarvoor door kunnen gaan) onder leiding van een dito dirigent. We leggen de lat hoog voor onszelf, om onszelf en ons publiek elke keer weer te verrassen en boeien. Tijdens onze wekelijkse repetities op dinsdagavond in Utrecht werken we aan gevarieerd repertoire. Meer weten?

Wie ben jij?

Als Lamusa-lid ben je vrolijk en enthousiast. Je bent gemotiveerd en wilt graag beter worden. Dit uit zich in dat je

  • hard werkt tijdens de repetities op dinsdagavond en zo nodig thuis,
  • zelden afwezig bent bij repetities, en
  • de intentie hebt je voor langere tijd aan het koor te binden.

Je zingt handig van blad of je pakt je partij snel op tijdens de repetitie. Je bent tussen de 20 en 38 jaar oud (of kan daarvoor doorgaan). Lamusa-leden betalen een gangbare contributie.

Procedure

Als je graag lid wilt worden of daar over nadenkt, kun je twee keer komen meezingen met het koor. De dirigent kijkt vervolgens of je stem past in de koorklank en of je handig genoeg bent om met het koor mee te komen. Zo ja, dan mag je je voortaan Lamusa-lid noemen! Laat je even weten dat je komt