Meezingen

Vacatures

Houd je van zingen en ben je op zoek naar een jong koor met een gevarieerd repertoire en gezellige mensen? Lamusa heeft op dit moment geen vacatures. Wel is er voor alle stemgroepen een wachtlijst, variërend in lengte. Je kunt je opgeven via Contact en dan hoor je van ons zodra er een vacature is.

Wie zijn wij?

Lamusa is een gemengd kamerkoor met ongeveer 24 enthousiaste leden van tussen de 18 en 38 (of die daarvoor door kunnen gaan) onder leiding van een dito dirigent. We houden van zingen, leggen de lat hoog voor onszelf en elkaar en hebben het ondertussen ook erg gezellig met elkaar. Tijdens onze wekelijkse repetities op dinsdagavond in Utrecht werken we aan gevarieerd repertoire. Meer weten?

Wie ben jij?

Als Lamusa-lid ben je vrolijk en enthousiast. Je bent gemotiveerd en wilt graag beter worden. Dit uit zich in dat je

  • hard werkt tijdens de repetities op dinsdagavond en zo nodig thuis,
  • zelden afwezig bent bij repetities, en
  • de intentie hebt je voor langere tijd aan het koor te binden.

Je zingt handig van blad of je pakt je partij snel op tijdens de repetitie. Je bent tussen de 18 en 38 jaar oud of kan je daarvoor doorgaan. Lamusa-leden betalen een gangbare contributie.

Procedure

Als je graag lid wilt worden of daar over nadenkt, kun je een aantal weken meezingen met het koor. De dirigent kijkt vervolgens of je stem past in de koorklank en of je handig genoeg bent om met het koor mee te komen. Zo ja, dan mag je je voortaan Lamusa-lid noemen!